Vetoauto harkinnassa?

Millainen on turvallinen vetoauto peräkärrylle tai trailerille? Tässä kolme suositusta tämän hetken valikomastamme. Asennamme muihinkin alle viisivuotiaisiin autoihimme koukun hyvin edullisesti. Pyydä tarjous.

1. OPEL INSIGNIA

on tilava coupé-mallinen auto vuodelta 2013. Kaksilitraisella 160 hevosvoimaisella automaatilla on ajettu vasta vähän yli 100 000 km. Tämän dieselin jarrullinen vetomassa on 1600 kg. Sopii erinomaisesti yhden hevosen kuljettamiseen trailerilla. Vetokoukun saa taitettua kätevästi esiin tai piiloon 10 sekunnissa. Autossa on tutkat eteen ja taakse. Varusteluun kuuluvat vakionopeudensäädin, bluetooth ja polttoainekäyttöinen lämmitin.

2. FORD C-MAX GRAND

on tila-auto vuosimallia 2013. Moottorina on 2.0 diesel, jossa on 140 hevosvoimaa. Kilometrejä on taittunut 130 000 km. Tässäkin automaattivaihteisto, vetokoukku ja pysäköintitutka. Autolla voi vetää 1500 kg jarrullista kärryä. Sisälle mahtuu perhe ja paljon tavaraa. Liukuovet sopivat hyvin pienten lasten käyttöön. Varusteluna vakionopeudensäädin, bluetooth ja polttoainekäyttöinen lämmitin.

3. SKODA OCTAVIA

on 3-vuotias supersuosikki 1.6 litran dieselmoottorilla, jolla vetomassa on 1500 kg. Tilavan farmarin varusteluun kuuluvat bluetooth, vakionopeudensäädin, moottorilämmitin, pysäköintitutka, huonon tien paketti ja irrotettava vetokoukku. Autolla on ajettu 100 tuhatta kilometriä.

 

Autotoive

Kommentoi ja voita Neste MY uusiutuva diesel -tankkauskortti (arvo 50 €)

Perustin yrityksen tuottamaan uusia palveluita luotettavaa, edullista perusautoa tarvitseville. Vaihtoleasingistä on tullut vuoden aikana erittäin suosittu malli autoilla ilman omistamisen murheita. Samoin mahdollisuus 30 päivän koeajoon ja kotiintoimitus on otettu vastaan hienosti. Kokeilen mielelläni uusia ideoita ja arvostan käyttäjien palautetta palvelun kehittämiseksi.