Vaihtoleasing

Valitse meiltä käyttöösi myynnissä oleva kolmevuotias henkilöauto. Tuomme sen luoksesi ja käymme vaihtamassa sen seuraavaan aina kun edelliselle on löytynyt ostaja.
Aja joka kuukausi erilaisella, uudenveroisella autolla. Ilman lainaa tai teknisiä murheita harteillasi. Sinun ei tarvitse itse välttämättä edes tankata tai käyttää autoa pesussa. Me voimme käydä huolehtimassa autosta silloin kun olet pysäköinyt sen työpaikallesi.
Vaihto iS_000070132787_Full
Autoverkkokauppa - tyytyväinen asiakas

Maksu vain 42 senttiä kilometriltä

Sisältää polttoaineet, pesut, huollot ja kaskovakuutuksen. Minimiveloitus on 1000 kilometriltä kuukaudessa eli 420 euroa. Maksu kilometriltä on sama autovalinnasta riippumatta. Vaihtoleasing tulee yleensä edullisemmaksi kuin vastaavan auton hankkiminen omaksi, jos päivittäinen työmatkasi on alle 30 kilometriä suuntaansa.
Vaihtoleasing on ratkaisu autoiluun kuukausiksi tai vuosiksi. Palvelun voi myös joustavasti keskeyttää tai päättää vain kahden viikon irtisanomisajalla, jos esimerkiksi elämäntilanteessa tapahtuu jokin muutos.

Yhteiskäyttöön työpaikalla

Työnantajalla on mahdollisuus tehdä Drive Good -yhteistyösopimus, mikä tuo edullisen, mielenkiintoisen ja joustavan ratkaisun helpottamaan toimihenkilöiden autoilua. Mahdollisuus yhteiskäyttöön on nykypäivää ja tuo yritykselle ja sen työntekijöille tuntuvia etuja ja säästöjä.
Laskutamme vaihtoleasingautolla tehdyn työajon 34 senttiä kilometriltä suoraan työnantajalta. Yritys säästää kuluissa 19-33 % verovapaaseen matkakorvaukseen nähden ja vielä paljon enemmän taksikyyteihin verrattuna.
Yhteistyösopimus työnantajan kanssa tuo etuja myös yksityisajon hinnoitteluun, autovalikoimaan sekä toimipisteessä tarjottaviin lisäpalveluihin.
pexels-photo-532254

Ota meihin yhteyttä