Vaihtoleasing

on palvelu auton pitkäaikaisvuokraukseen. Se sisältää kuukausittain vaihtuvan henkilöauton, liikennekaskon, huollot, pesut ja polttoaineet. Autoilua edullisesti ilman lainaa tai teknisiä murheita harteilla.
Palvelun käytön kautta voi tutustua moniin Suomen suosituimpiin merkkeihin ja -malleihin. Käytettävissä on aina neliovinen, lähes uusi perheauto.

Maksu vain 42 senttiä kilometriltä

sisältää pesut ja polttoaineet 1000 km/kk sopimuksella. Vaihtoleasing tulee paljon edullisemmaksi kuin vastaavan omistusauton hankinta ja ylläpito, mikäli ajomäärä pysyy kohtuullisella tasolla.
Vaihtoleasing on ratkaisu autoiluun kuukausiksi tai vuosiksi. Palvelun voi myös joustavasti keskeyttää tai päättää vain kahden viikon irtisanomisajalla, jos esimerkiksi elämäntilanteessa tapahtuu jokin muutos.

Kokeile kuukausi

ja totea itse sopiiko vaihtoleasing sinulle. Pyydä meiltä vuokrasopimus ja tarjous vapaista autoista.
Autoverkkokauppa - tyytyväinen asiakas

Ota meihin yhteyttä

Vieläkin edullisempi leasing 320 €/kk

Vieläkin edullisempi leasing 320 €/kk

Nyt vaihtoehtona leasing 320 €/kk Asiakkaiden toivomuksesta Drive Good julkaisee uuden edullisen palvelun alle 1000 km kuukaudessa ajaville yksityishenkilöille. Palvelussa tarjoamme käyttöön ...

LUE LISÄÄ

Leasing- vai osamaksulla?

Leasing- vai osamaksulla?

Drive Good tarjoaa kaksi edullista vaihtoehtoa jakaa autoilun kustannukset kuukausittain. Kumpi vaihtoehto sopii sinulle paremmin? Tämä artikkeli autaa punnitsemaan vaihtoehtoja ja tekemään valinnan ...

LUE LISÄÄ

Tutustu asiakkaiden kokemuksiin autoistamme

WhatsApp chat DriveGood @ WhatsApp