Tyytyväisyystakuu – Kotimyynnissä 14 päivän peruutusoikeus

Auton arvo yleensä laskee sillä minuutilla, kun sen ajaa autoliikkeen ovesta ulos. Syynä on autoliikkeen kate eli osto- ja myyntihinnan erotus. Ostajan tulee sen vuoksi harkita tarkoin, millaisen auton haluaa ja mihin on varaa.  Vaihto- ja palautusoikeus voi monesti päättyä perävalojen kadotessa kauppiaan näkyvistä.

Kaupan peruutusoikeus 14 vuorokautta

Jos kauppakirja allekirjoitetaan ja auto luovutetaan muualla kuin Drive Good -toimipisteessä, on kyseessä ns. kotimyynti tai etämyynti. Ostajalla on kuluttajansuojalain mukaisesti 14 vuorokauden ajan oikeus peruuttaa kauppa ilmoittamalla siitä meille vapaamuotoisella sähköpostilla tai kirjeellä. Noudamme auton omalla kustannuksellamme toimitusosoitteesta.

Palautusoikeus ei kuitenkaan päde, jos autolla on luovutuksen jälkeen ajettu yli 1000 km tai se ei ole muutoin kunnoltaan ja siisteydeltään samanlainen kuin luovutushetkellä. Maksun palautuksesta vähennetään auton käyttökorvausta 0,42 €/km luovutuksen jälkeen ajetun matkan mukaan.

Kokeiluun kuukaudeksi pk-seudulla

Drive Good tarjoaa nyt myös uuden turvallisen tavan tehdä autokauppaa. Asiakas voi ensin vuokrata valitsemansa auton kuukaudeksi (kts. vaihtoleasing). Vuokraa ei veloiteta, mikäli hän päätää ostaa ajoneuvon vakuututtuneena sen sopivuudesta pitkäaikaiseen käyttöön. Vaihtoleasingsopimusta voi tarvittaessa myös jatkaa ja kokeilla toista myynnissä olevaa ajoneuvoa seuraavan kuukauden ajan.

Drive Good – Muutenkin turvallista autokauppaa

Yleensä auton ostajana kannattaa varautuu riskeihin hankkimalla autolle kaskovakuutus. Varsinkin ensimmäisien kuukausien ajan uusi automalli aiheuttaa hieman suurentuneen riskin törmäilyihin parkkipaikalla tai liikenteessä. Teemme aina auton ostajalle tarjouksen edullisesta liikennekaskosta.

Drive Good myy kuluttajille käytettyjä vaihtoautoja, joiden huoltohistoria on kunnossa ja autot edustavat laadustaan tunnettuja merkkejä ja -malleja. Silti kuluttajan turvana on myös myyjän virhevastuu, mikä velvoittaa autoliikkeen osallistumaan piilevien virheiden korjaamiseen vähintään 6 kuukauden ajan. Me kannamme vastuumme ja haluamme pitää asiakkaamme tyytyväisenä.

 

– Tehdään hyvät autokaupat yhdessä

WhatsApp chat DriveGood @ WhatsApp