Vaihto-oikeus jopa 3 kuukautta tai 5000 kilometriä.

Auton arvo yleensä laskee sillä minuutilla, kun sen ajaa autoliikkeen ovesta ulos. Syynä on autoliikkeen kate eli osto- ja myyntihinnan erotus. Ostajan tulee sen vuoksi harkita tarkoin, millaisen auton haluaa ja mihin on varaa.  Vaihto- ja palautusoikeus voi monesti päättyä perävalojen kadotessa kauppiaan näkyvistä.

Vaihto-oikeutta jopa 3 kuukautta

Drive Good voi sopia etenkin epävarman ostajan kanssa pitkästä pitkästä, jopa 3 kuukauden pituisesta vaihtoajasta. Virhearviointi ei silloin aiheuta ostajalle lisäkustannuksia vaan hän voi vielä korjata tilanteen, mikäli ajoa on tullut mittariin korkeintaan 5000 km. Jos ostajaa ei automalli enää miellytäkään tai hänen taloudellinen tilanteensa muuttuu olennaisesti, auton voi käydä vaihtamassa mihin tahansa toiseen meillä myynnissä olevaan autoon. Hyvitämme koko käsirahan ja lunastamme autolainan, jos auto on vielä muutoin alkuperäisessä kunnossa.

Kaupan peruutusoikeus 14 vuorokautta

Kun kauppakirja allekirjoitetaan ja auto luovutetaan muualla kuin Drive Good -toimipisteessä, on kyseessä ns. kotimyynti  tai etämyynti. Ostajalla on kuluttajasuojan mukaisesti 14 vuorokautta oikeus peruuttaa kauppa ilmoittamalla siitä meille vapaamuotoisella sähköpostilla tai kirjeellä. Noudamme auton omalla kustannuksellamme ostajan kotiosoitteesta Suomessa.

Palautusoikeus ei kuitenkaan päde, jos autolla on luovutuksen jälkeen ajettu yli 1000 km tai se ei ole muutoin kunnoltaan ja siisteydeltään samanlainen kuin luovutushetkellä. Rahapalautuksesta vähennetään auton käyttökorvausta 0,42 €/km luovutuksen jälkeen ajetun matkan mukaan.

Drive Good – Muutenkin turvallista autokauppaa

Hyvän autokaupan edellytys on aina hyvin suoritettu koeajo. Toimitamme auton kotiin, työpaikalle tai muuhun sovittuun paikkaan koeajoon, jotta asiakas voi etukäteen vakuuttua sen soveltuvuudesta käyttöönsä sekä näyttää sitä halutessaan asiantuntijalla.

Yleensä auton ostaja varautuu riskeihin hankkimalla autolle kaskovakuutuksen. Varsinkin ensimmäisen kuukauden ajan uusi automalli aiheuttaa hieman suurentuneen riskin törmäilyihin parkkipaikalla tai liikenteessä. Hyvä vaihtoehto liikennekaskoksi on Santanderin edullinen, kiinteähintainen vakuutus, joka ei edellytä kertyneitä bonuksia eikä aiheuta bonusmenetyksiä vahingon sattuessa.

Santander myös tarjoaa vähän käytettyihin autoihin kunnossapitosopimusta antamaan turvaa vielä kaksi vuotta tai korkeintaan 40 000 kilometrin matkalle, kun valmistajan takuu on yleensä jo päättynyt.

Drive Good myy kuluttajille käytettyjä vaihtoautoja, joiden huoltohistoria on kunnossa ja autot edustavat laadustaan tunnettuja merkkejä ja -malleja. Osa Drive Good -autoista on hieman iäkkäämpiä tai enemmän ajettuja, joihin Santander ei myönnä kunnossapitosopimusta. Silloin kuluttajan turvana on myyjän virhevastuu, mikä velvoittaa autoliikkeen osallistumaan piilevien virheiden korjaamiseen vähintään 6 kuukauden ajan. Me kannamme vastuumme ja haluamme pitää asiakkaamme tyytyväisinä.