Myyty

Toyota Verso 1.6 Linea Terra – Tilaa viidelle

Autoa on miellyttävä ohjata, näkyvyys on hyvä joka suuntaan. Vaihdekeppi on sijoitettu mukavasti normaalia hieman edemmäs. Autossa on eräänlainen vaihdeavustaja (Shift), joka neuvoo oikea-aikaisen vaihtamisen. Tehoja löytyy maantieajon ohitustilanteisiin eikä kulutuskaan käy liiaksi kukkaron päälle.

Istuimet ovat hyvät. Takana on kaikille omat erilliset istuimensa, joita matkustajat kiittävät erityisesti pidemmillä ajoreissuilla. Auto on varustelultaan perusmalli ilman suurempia hienouksia. Löytyy kuitenkin Aux-in -liitäntä omasta musiikista pitäville. Ohjaamon kojelauta on pelkistetty. Mittaristo ja hallintalaitteisto ovat selkeitä. Ilmastointi toimii hyvin ja kaikki on vaivattomasti säädettävissä. Ohjaamossa ei ole mitään ylimääräistä, joten kaikki tarvittavat säätölaitteet ovat helposti löydettävissä.

Kaiken kaikkiaan Toyota Verso on mainio tila-auto perheille ja vaikkapa yrityksille, joiden tarvitsee roudata isokokoisiakin tavaroita toimipisteiden välillä. Auto soveltuu niin kaupunki-, maantie- kuin metsätieajoonkin, jossa sen maavara on reilu ja moottori tehokas.Timo Riipinen

8.4 Total Score
Toyota Verso

Toyota Versossa yhdistyy tilavuus tyylikkyyteen ja taloudellisuus tehokkuuteen. Autolla on ajettu vasta 47 tkm, joten ajokilometrejä on vielä reilusti edessä. Takatilassa kulkee isommatkin harrastusvälineet, matkalaukut ja kotieläimet, joten Verso on luonnollinen siirtymä astetta isomman kokoluokan henkilöautoon.

Design
9
Ajettavuus
8
Sisätilat
9
Varustelu
7
Tämän hetkinen kunto
9
PROS
  • Tilavuus
  • Taloudellisuus
  • Tyylikkyys
CONS
  • Niukka varustelu

 

Perustin yrityksen tuottamaan uusia palveluita luotettavaa, edullista perusautoa tarvitseville. Vaihtoleasingistä on tullut vuoden aikana erittäin suosittu malli autoilla ilman omistamisen murheita. Samoin mahdollisuus 30 päivän koeajoon ja kotiintoimitus on otettu vastaan hienosti. Kokeilen mielelläni uusia ideoita ja arvostan käyttäjien palautetta palvelun kehittämiseksi.