Tehdään hyvät autokaupat yhdessä

Joka kuudes henkilöauto Suomessa on leasingkäytössä ensimmäiset vuodet, yleensä työsuhdeautona. Sopimuksen päättyessä palautuvia autoja saa nyt lunastaa omaksi Santander All in One -kuukausierissä, joihin voi sisällyttää myös kunnossapidon, huollot ja vakuutukset.
Kerro millaisen auton haluat. Etsimme sinulle kolmevuotiaan auton suoraan leasingkäytöstä. Esimerkiksi Audi A3, Ford Focus, Skoda Octavia, VW Golf ja Volvo V40 löytyvät nopeasti toivomillasi ominaisuuksilla. Kokeile.

Huollettuja laatuautoja, takuulla

Toimitamme vain kohtuudella ajettuja autoja, joissa on täydellinen huoltokirja. Näihin autoihin saa 2 vuoden kunnossapitoturvan rahoituksen yhteydessä. Lisäksi annamme ostolle pitkän tyytyväisyystakuun.
Olemme tehneet edullisia löytöjä ja laittaneet autot myyntiin Nettiauto.com sivuille. Tutustu ja tee rohkeasti ostotarjous sinua kiinnostavasta autosta.
Leasingautoja huutokaupasta

Leasingautoja huutokaupasta

Drive Good hankkii pääosan myyntiin asetettavista vaihtoautoista leasingyhtiöiltä, jotka realisoivat yritysasiakkailta palautuneita ajoneuvoja huutokaupassa joka arkipäivä. Kaupankäynti on ...

Esimerkkejä leasingautoista, joita olemme hankkineet hiljattain