Pitkäpäiväiset tuottamaan

Vaihtoautopäällikkö, tuottavatko pitkäpäiväiset autot päänvaivaa?  Aiheuttavatko ne edelleen kustannuksia, vaikka odotettavissa oleva kate on jo kääntynyt negatiiviseksi?

Meillä on toimivaksi osoitettu ratkaisu, jolla saat pitkäpäiväiset tuottavaan käyttöön ainakin 6 kuukauden ajaksi. Aloita autojen myynti uudelleen sitten kun kysyntä ja kilpailutilanne on niiden osalta ehkä ratkaisevasti muuttunut.

Vuokraa siis meille liikkeesi pitkäpäiväiset perheautot, joiden nykyarvo on noin 10..25 tuhatta euroa.  Vuokrausehdot lyhyesti:

  • Sopimuskausi 6 kuukautta / 8000 km.
  • Vuokra kaudelta 1000 € (sis alv).
  • Drive Good vastaa auton vakuutuksista ja veroista
  • Omistajana vastaat vain ajoneuvon teknisestä kunnosta

Tarvitsemme lisää hyväkuntoisia autoja, jotta pystymme vastaamaan vaihtoleasingpalvelumme kasvavaan kysyntään Espoossa ja Tampereella. Vaihtoleasingasiakkaamme ovat yksityiskäyttäjiä, jotka kokemuksemme mukaan pitävät hyvää huolta autoista. He myös usein jakavat somessa positiivisia käyttökokemuksia, ja moni on myös halunnut ostaa vuokraamansa auton itselleen.

 

 

Kommentoi ja voita Neste MY uusiutuva diesel -tankkauskortti (arvo 50 €)

Perustin yrityksen tuottamaan uusia palveluita luotettavaa, edullista perusautoa tarvitseville. Vaihtoleasingistä on tullut vuoden aikana erittäin suosittu malli autoilla ilman omistamisen murheita. Samoin mahdollisuus 30 päivän koeajoon ja kotiintoimitus on otettu vastaan hienosti. Kokeilen mielelläni uusia ideoita ja arvostan käyttäjien palautetta palvelun kehittämiseksi.