Vanhalle autollesi ostaja koeajosi aikana

Paras vaihtotarjous

Hyvitämme vanhasta autostasi täyden markkinahinnan, jos löydämme sille seuraavan omistajan koeajosi aikana.

Etsimme autollesi ostajan, kun vielä koeajat uutta

Aloitamme vanhan autosi markkinoinnin heti, kun otat meiltä auton koeajoon. Otamme valokuvat, mainostamme netissä, vastaamme kiinnostuneiden kyselyihin, esittelemme autoa sekä tarjoamme mahdollisuutta normaaliin lyhyeen koeajoon. Toimeksianto ei maksa sinulle mitään, emmekä ota mitään välityspalkkiota. Autosi tulee toki olla valmiiksi siisti sekä ajallaan katsastettu ja huollettu.

Saamme autostasi todennäköisesti paremman hinnan kuin mitä saisit itse ilmoittelemalla, koska kykenemme tarjoamaan ostajalle osamaksurahoituksen ja lakisääteisen kuluttajansuojan.

Kun löydämme sopivan ostajan, voit sinä päättää tehdäänkö kaupat molemmista autoista samantien. Emme toimi koskaan ominpäin siten, että sinulla ei ehkä olisi enää mitään autoa koeajon jälkeen.

Avointa autokauppaa ilman riskejä

Pitkä  koeajojakson ansiosta varmistut uuden auton sopivuudesta käyttöösi. Samalla me ehdimme hakemaan parhaan markkinahinnan vanhalle autollesi ja sinä hyödyt myös taloudellisesti.

 

Kommentoi ja voita Neste MY uusiutuva diesel -tankkauskortti (arvo 50 €)

Perustin yrityksen tuottamaan uusia palveluita luotettavaa, edullista perusautoa tarvitseville. Vaihtoleasingistä on tullut vuoden aikana erittäin suosittu malli autoilla ilman omistamisen murheita. Samoin mahdollisuus 30 päivän koeajoon ja kotiintoimitus on otettu vastaan hienosti. Kokeilen mielelläni uusia ideoita ja arvostan käyttäjien palautetta palvelun kehittämiseksi.