Neste MY uusiutuva diesel – Ilmainen tankkaus

Osta tai liisaa meiltä tiukat Euro 6 – päästönormit täyttävä vaihtoauto sekä tankkaa 100% uusiutuvaa polttoainetta. Voit nyt helposti vähentää omaa hiilijalanjälkeäsi todella merkittävästi.

Neste MY uusiutuva diesel on tehty jätteistä ja teollisuuden prosesseissa syntyvistä tähteistä. Sen ansiosta nuorella dieselillä ajaminen onkin nyt yhtäkkiä jopa edullisempaa ja ekologisempaa kuin uudella sähköautolla, jonka hankkimiseen valtio myöntää tuet ja verokevennykset.

Auton ostajalle ilmainen tankkaus.

Neste MY on tankatessa jonkin verran kalliimpaa kuin fossiilinen diesel. Sponsoroimme ekologisempaa autoilua tarjoamalla ilmaisen tankkauksen (50 euron lahjakortin), kun olet ostanut auton meiltä. Kerro uusiutuvan dieselin käytöstä jakamalla aiheesta julkaisu sosiaalisessa mediassa hashtagein #drivegood #nestemy.

Leasingasiakkailla Neste MY uusiutuva diesel sisältyy hintaan

Neste MY dieselin käyttö sisältyy vaihtoleasingpalvelun kuukausihintaan. Auton mukana tulevalla maksukortilla voit tankata Neste-asemalla mitä tahansa kyseiseen autoon sopivaa polttoainetta, myös fossiilitonta.

Suosittelemme vahvasti

Asiakkaidemme kertoman mukaan auto käynnistyy paremmin kylmässä ja sen pakokaasut haisevat vähemmän, kun käyttää uusiutuvaa dieseliä. Lisäksi puhtaampi palaminen kuormittaa vähemmän moottoria sekä pakokaasujen jälkikäsittelylaitteistoa.

 

 

Kommentoi ja voita Neste MY uusiutuva diesel -tankkauskortti (arvo 50 €)

Perustin yrityksen tuottamaan uusia palveluita luotettavaa, edullista perusautoa tarvitseville. Vaihtoleasingistä on tullut vuoden aikana erittäin suosittu malli autoilla ilman omistamisen murheita. Samoin mahdollisuus 30 päivän koeajoon ja kotiintoimitus on otettu vastaan hienosti. Kokeilen mielelläni uusia ideoita ja arvostan käyttäjien palautetta palvelun kehittämiseksi.