Etsimme autollesi ostajan

Tee meille myyntitoimeksianto. Tuomme todellista lisäarvoa kaupantekoon, kun autosi hintapyynti on 10000 - 30000 €. Hoidamme valokuvauksen ja nettimarkkinoinnin sekä vastaamme asiakkaiden tiedusteluihin. Toimimme vastuullisena myyjänä, mikä takaa ostajalle asianmukaisen korvauksen mahdollisista piilovioista vähintään kuuden kuukauden ajan. Tarjoamme ostajalle myös autorahoituksen sekä vaihtohyvityksen entisestä ajoneuvosta.
Wallet with cash and credit cards, euro coins and car keys on the brown wooden background.
Myyntitoimeksiannon tekeminen ei maksa mitään. Otamme myyntiprovision vasta toteutuneesta kaupasta. Toimeksiantosopimus on voimassa 45 vuorokautta. Voit jatkaa autosi käyttöä normaalisti koko myyntiajan.
Kun autosi on myyty, voit helposti siirtyä meille vaihtoleasingasiakkaaksi ja kokeilla kuukausittain erilaisia autoja. Mikäli kuitenkin päätät hankkia omaksi uuden auton, leasing voi olla sinulle myös tilapäinen ratkaisu.

Pyydä tarjous myyntitoimeksiannosta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Autoilua All in One -kuukausimaksulla

Drive Good -autoihin All in One Suomen suurin autorahoittaja, Santander tarjoaa mahdollisuutta paketoida auton osamaksurahoitus, kunnossapito ja vakuutus samaan kuukausimaksuun. All in One tarkoittaa turvallista ja edullista autoilua. Kiinteä kuukausierä ei muutu euriborien noustessa eikä jonkin ...

LUE LISÄÄ