Leasingauto yhteiskäyttöön työpaikalle

Yhteiskäyttö on nykypäivää ja ekologista. Se tuo yritykselle ja auton käyttäjille myös tuntuvia säästöjä. Drive Good tarjoaa pääkaupunkiseudun yrityksille leasingautoja yhteiskäyttöön. Palvelu on edullinen ja joustava ratkaisu autoiluun työ- ja vapaa-aikana.  Vaihtoleasing sopii myös yrittäjälle jakamaan autoilun kustannukset kätevästi työ- ja yksityisajoihin, sillä molemmista toimitetaan erillinen kuukausilasku alv-erittelyllä.

Vaihtoehto 1: Auto vain yrityksen työajoon

Kuukausihinta on yritykselle 637 € (+alv 24%). Palvelu sisältää nuoren henkilöauton säännöllisesti huollettuna ja tarkistettuna, liikennekaskon sekä polttoaineet 2000 kilometrille työajoa varten. Mahdollisista ylikilometreistä veloitetaan 0,32 €. Yritys säästää huomattavasti kuluissa taksikyyteihin verrattuna, ja jopa oman auton käytöstä maksettuihin kilometrikorvauksiin nähden. Henkilöstö voi käyttää leasingautoa asiakaskäynteihin, työmaavierailuihin tai mihin tahansa muuhun työajoon. Kunkin auton mukana toimitetaan myös Neste-maksukortti, jolla kuljettaja voi hoitaa tankkauksen omatoimisesti.

Vaihtoehto 2: Autoa käytetään myös yksityisajoon

Yritys voi myös vuokrata auton ”puoliksi” hintaan 319 € (+alv 24%) käytettäväksi työajoon 1000 km kuukaudessa työaikana (40h/viikko). Työntekijä tai yrittäjä voi itsenäisellä sopimuksella liisata saman auton käyttöönsä aina työajan ulkopuolella hoitaakseen kaikki yksityisajonsa verolliseen hintaan 395 €/kk, mikä sisältää auton, vakuutuksen ja polttoaineet omalle 1000 kilometrille.

Perinteisesti leasingauto on annettu yrityksissä työsuhdeautoksi, jolla avainhenkilö voi hoitaa niin työ- kuin yksityisajonsa. Vapaan autoedun verotusarvo Skoda Octavialla tai vastaavalla on noin 500 euroa, jos yksityisajoa ei ole kovin paljon. Nyt sama palvelu vaihtoleasingillä on tarjota työntekijälle hintaan 395 €, joten on paljon edullisempaa ja helpompaa osapuolille maksaa työstä palkka rahana, jotta työntekijä kustantaa itse edulliset yksityisajonsa.

Kenelle vaihtoleasing sopii?

Vaihtoleasing sopii hyvin kaiken kokoisille yrityksille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla toimipisteissä, joissa työntekijät tarvitsevat autoa työmatkoihin ja työ vaatii vierailuja muihin pääkaupunkiseudun yrityksiin tai lähiseudun työmaille. Vaihtoleasing on yritykselle edullisin ja nopein vaihtoehto henkilöstön kulkemiseen lähiseudulla. Sopimuksen voi myös joustavasti keskeyttää tai päättää milloin vain kuukauden irtisanomisajalla ilman mitään sopimussakkoja.

Vaihtoleasing ei kuitenkaan sovi kaikkiin käyttötarkoituksiin, koska auto vaihdetaan toiseen vastaavan yksilöön keskimäärin parin kuukauden välein. Autoon ei voi esimerkiksi asentaa kiinteästi lisälaitteita eikä sitä voi käyttää pysyvänä varastona työvälineille. Yksinkertainen auton ulkopuolinen teippaus esimerkiksi yrityksen logolla sen sijaan onnistuu.


Ota meihin yhteyttä

Kommentoi ja voita Neste MY uusiutuva diesel -tankkauskortti (arvo 50 €)

Perustin yrityksen tuottamaan uusia palveluita luotettavaa, edullista perusautoa tarvitseville. Vaihtoleasingistä on tullut vuoden aikana erittäin suosittu malli autoilla ilman omistamisen murheita. Samoin mahdollisuus 30 päivän koeajoon ja kotiintoimitus on otettu vastaan hienosti. Kokeilen mielelläni uusia ideoita ja arvostan käyttäjien palautetta palvelun kehittämiseksi.