Koeajoon kuukaudeksi – Varmasti sopiva auto

Lyhyt puolen tunnin koeajolenkki autokaupan pihasta moottoritielle ei riitä. Polttava autokuume voi viedä asiakkaalta kriittisen kyvyn arvioida ajoneuvon kuntoa ja sen sopivuutta perheen käyttöön. Vasta muutaman viikon kuluttua hän ehkä saattaa havaita epämääräisen vaimean sivuäänen, mutta ei ole varma oliko sitä vielä autoa ostettaessa. ”Pitäisiköhän käydä kysymässä myyjältä”. Ostajaa alkaa kaduttaa koko kauppa. Kuulostaako tutulta?

Koeajoon kuukaudeksi ennen ostopäätöstä

Olemme nyt julkaisseet uuden tavan hankkia vähän käytetty auto. Ajoneuvon voi nyt tilata koeajoon kuukaudeksi. Veloitamme koeajolta auton todelliset käyttökustannukset edullisella leasingsopimuksella. Maksu sisältää auton, liikennekaskon, 24h tiepalvelun ja jopa polttoaineet.

Neuvottelemme asiakkaan kanssa etukäteen kauppahinnan, osamaksurahoituksen sekä vaihtohyvityksen vanhaan ajoneuvoon. Sen jälkeen auto annetaan koeajoon kuukaudeksi eikä sitä enää markkinoida nettisivuilla muille.

Ostajalle ilmainen kuukausi

Kuukauden käyttökokemus auttaa asiakasta tekemään päätöksen, kannattaako juuri tämä auto ostaa omaksi vai jatkaako vielä sopivamman etsimistä. Mikäli pitkä koeajo johtaa kauppaan, asiakkaalta ei peritä korvausta edes polttoaineista vaan koko autoilu on ollut täysin ilmaista.

Vaikka toinenkin auto koeajoon kuukaudeksi

Asiakas voi myös palauttaa auton ja pyytää tilalle kokeiluun muita kiinnostavia vaihtoehtoja. Veloitamme sovitusti vuokrana auton käyttökustannukset toteutuneen ajomäärän mukaisesti, ellei kauppaa toteudu. Esimerkiksi 390 euron kuukausivuokra kattaa pienen korvauksen auton käytöstä, ajoneuvoverot, vakuutukset ja polttoaineet 600 kilometriin asti. Katso tarkempi kuvaus suositusta vaihtoleasingistä täältä.

Huoletonta, edullista leasingautoilua voi halutessaan jatkaa useiden kuukausien ajan. Liikkeemme autokannan vaihtuvuus tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ja vertailla useita eri ajoneuvoja, kunnes kohdalle osuu sellainen, jonka varmasti haluaa omaksi.

Oman vanhan auton myynti

Koeajokuukausi antaa asiakkaalle hyvän mahdollisuuden hankkiutua eroon entisestä autosta. Hän voi ehkä vielä yrittää myydä sitä itse korkeammalla hinnalla ilmoittamalla Nettiautossa. Vaihtoehtoisesti hän voi antaa sen meille myyntiin kuukauden kestoisena toimeksiantona, mikäli kahdelle autolle ei ole kotipihassa tilaa. Vanha auto lunastetaan ennalta sovitusti viimeistään silloin, kun uuden auton koeajo johtaa kauppaan.

Idea tuli asiakkaalta

Eräs asiakas toivoi meiltä autoa ensin vuokralle kuukaudeksi ennen kuin teki siitä kaupat elokuussa 2018. Siitä syntyi idea tarjota mallia kaikille halukkaille. Eipä tarvitse asiakkaan ainakaan katua ostopäätöstä, kun hän tuntee auton jo paremmin kuin myyjä. Otamme jatkossakin vastaan hyviä ehdotuksia tehdä autokauppaa paremmin.


Automaatit  Manuaalit

 

Tilaa auto koeajoon kuukaudeksi

Kerro meille mielipiteesi

Leave a reply