Hanki varmasti sopiva auto – Koeajoon kuukaudeksi

Lyhyt 20-30 minuutin koeajolenkki autokaupan pihasta moottoritielle ei aina riitä. Polttava autokuume voi viedä asiakkaalta kriittisen kyvyn arvioida ajoneuvon kuntoa ja sen sopivuutta perheen käyttöön. Vasta muutaman viikon kuluttua hän ehkä saattaa havaita epämääräisen vaimean sivuäänen, mutta ei ole varma oliko sitä vielä autoa ostettaessa. ”Pitäisiköhän käydä kysymässä myyjältä”. Ostajaa alkaa kaduttaa koko kauppa. Kuulostaako tutulta?

Vuokraus osto-optiolla

Julkaisemme uuden tavan hankkia vähän käytetty auto. Ajoneuvon voi nyt tilata koeajoon kuukaudeksi leasingsopimuksella. Tarvittaessa vuokrausta voi jatkaa pidemmäksikin aikaa. Vuokra sisältää auton, liikennekaskon, 24h tiepalvelun, huollot, vikakorjaukset, renkaiden kausivaihdot ja jopa polttoaineet.

Neuvottelemme asiakkaan kanssa jo etukäteen kauppahinnan, osamaksurahoituksen sekä vaihtohyvityksen vanhaan ajoneuvoon. Myönnämme näillä ehdoilla osto-option, ja siten auto pysyy varattuna koeajoon kuukaudeksi eikä sitä markkinoida nettisivuilla muille.

Ostajalle ilmainen kuukausi

Kuukauden käyttökokemus auttaa asiakasta tekemään päätöksen, kannattaako juuri tämä auto ostaa omaksi vai jatkaako vielä sopivamman etsimistä. Mikäli pitkä koeajo johtaa kauppaan, emme peri asiakkaalta vuokraa kuluneelta kuukaudelta vaan autoilu on ollut hänelle täysin ilmaista.

Koeajoa ei yleensä ole tarpeen pitkittää yhtä kuukautta pidemmäksi, koska kuluttajansuojalain mukaisesti vastaamme myyjänä mahdollisista piilovioista ja osallistumme korjauskuluihin vielä puoli vuotta tehdyn kaupan jälkeenkin.

Toinenkin auto koeajoon kuukaudeksi

Asiakas voi myös päättää toisin. Ajoneuvon ottaminen koeajoon kuukaudeksi leasingsopimuksella ei velvoita häntä ostopäätökseen, vaikka auto olisi täysin uutta vastaavassa kunnossa. Veloitamme kuitenkin auton käytöstä kuukausivuokran toteutuneen ajomäärän mukaisesti. Esimerkiksi 1000 kilometriltä veloitus on vain 490 €. Katso tarkempi kuvaus suositusta vaihtoleasingistä ja eri hintavaihtoehdoista täältä.

Huoletonta leasingautoilua voi halutessaan jatkaa kuukausienkin ajan. Liikkeemme autokannan vaihtuvuus tarjoaa mahdollisuuden kokeilla useita eri ajoneuvoja, kunnes kohdalle osuu sellainen, jonka varmasti haluaa omaksi.

Idea tuli asiakkaalta

Eräs asiakas toivoi meiltä autoa ensin vuokralle kuukaudeksi ennen kuin teki siitä kaupat elokuussa 2018. Siitä syntyi idea tarjota mallia kaikille halukkaille. Eipä tarvitse asiakkaan ainakaan katua ostopäätöstä, kun hän tuntee auton jo paremmin kuin myyjä. Otamme jatkossakin vastaan hyviä ehdotuksia tehdä autokauppaa paremmin.