Koeajoon kuukaudeksi – ja tiedät mitä ostat

Alle puolen tunnin koeajolenkki autokaupan pihasta moottoritielle ei riitä. Polttava autokuume voi viedä kriittisen kyvyn arvioida ajoneuvon kuntoa ja sen sopivuutta arkikäyttöön. Muutaman päivän kuluttua havaitaan jotain ääntä, hajua tai tärinää, mutta olikohan sitä vielä autoa ostettaessa. ”Pitäisiköhän käydä kysymässä myyjältä”. Alkaa kaduttaa koko kauppa. Kuulostaako tutulta?

Koeajoon kuukaudeksi ennen ostopäätöstä

Olemme julkaisseet Sinulle uuden turvallisen tavan hankkia vähän käytetty ajoneuvo. Annamme auton koeajoon kuukaudeksi korkeintaan 2000 km ajoon. Koeajosi aikana sitä ei enää markkinoida nettisivuilla muille.

Teemme koeajosta vuokrasopimuksen. Vuokra on 4% auton myyntihinnasta, mutta se hyvitetään takaisin kauppasummassa, jos päätät ostaa auton! Koeajon aikana auto on vakuutettu meidän toimestamme liikennekaskolla, jossa on 1000 euron omavastuu.

Idea tuli asiakkaalta

Eräs asiakas toivoi meiltä autoa ensin vuokralle kuukaudeksi ennen kuin teki siitä kaupat elokuussa 2018. Siitä syntyi idea tarjota mallia kaikille halukkaille. Eipä tarvitse asiakkaan ainakaan katua ostopäätöstä, kun hän tuntee auton jo paremmin kuin myyjä. Otamme jatkossakin vastaan hyviä ehdotuksia tehdä autokauppaa paremmin.


Automaatit  Manuaalit

 

Tilaa auto koeajoon kuukaudeksi


 

Kommentoi ja voita Neste MY uusiutuva diesel -tankkauskortti (arvo 50 €)

Perustin yrityksen tuottamaan uusia palveluita luotettavaa, edullista perusautoa tarvitseville. Vaihtoleasingistä on tullut vuoden aikana erittäin suosittu malli autoilla ilman omistamisen murheita. Samoin mahdollisuus 30 päivän koeajoon ja kotiintoimitus on otettu vastaan hienosti. Kokeilen mielelläni uusia ideoita ja arvostan käyttäjien palautetta palvelun kehittämiseksi.