Koeajoon kuukaudeksi – ja tiedät mitä ostat

Lyhyt puolen tunnin koeajolenkki autokaupan pihasta moottoritielle ei riitä. Polttava autokuume voi viedä kriittisen kyvyn arvioida ajoneuvon kuntoa ja sen sopivuutta arkikäyttöön. Muutaman päivän kuluttua saatat ehkä havaita jotain ääntä, hajua tai tärinää, mutta et ole varma oliko sitä vielä autoa ostettaessa. ”Pitäisiköhän käydä kysymässä myyjältä”. Alkaa kaduttaa koko kauppa. Kuulostaako tutulta?

Koeajoon kuukaudeksi ennen ostopäätöstä

Olemme julkaisseet sinulle uuden turvallisen tavan hankkia vähän käytetty ajoneuvo. Annamme sinulle auton koeajoon kuukaudeksi, jos se on ensinäkemältä sellainen kuin ajattelit. Koeajosi aikana sitä ei enää markkinoida nettisivuilla muille.

Koeajosta vuokrasopimus

Teemme koeajosta vuokrasopimuksen, mutta hinta on 0 euroa, jos päätät pitää auton. Muuten veloitamme käytöstä aiheutuneet kustannukset, ajoneuvoverot, vakuutukset ja polttoaineet 390 €/kk tai 0,49 €/km

Ellei ensimmäinen vaihtoehto täysin miellytä sinua, voit käydä vaihtamassa koeajoon jonkin toisen myynnissä olevan automme. Kuukauden aikana ehdit koeajaa jopa neljä eri vaihtoehtoa.

Tee myyntitoimeksianto vanhasta autostasi

Voimme myös ottaa toimeksiannon myydä vanha ajoneuvosi sillä aikaa kun koeajat uutta. Valokuvaamme auton, teemme myynti-ilmoituksen sekä vastaamme kävijöiden tiedusteluihin. Saat näin autostasi takuulla parhaan markkinahinnan.

Idea tuli asiakkaalta

Eräs asiakas toivoi meiltä autoa ensin vuokralle kuukaudeksi ennen kuin teki siitä kaupat elokuussa 2018. Siitä syntyi idea tarjota mallia kaikille halukkaille. Eipä tarvitse asiakkaan ainakaan katua ostopäätöstä, kun hän tuntee auton jo paremmin kuin myyjä. Otamme jatkossakin vastaan hyviä ehdotuksia tehdä autokauppaa paremmin.


Automaatit  Manuaalit

 

Tilaa auto koeajoon kuukaudeksi


 

Kommentoi ja voita Neste MY uusiutuva diesel -tankkauskortti (arvo 50 €)

Perustin yrityksen tuottamaan uusia palveluita luotettavaa, edullista perusautoa tarvitseville. Vaihtoleasingistä on tullut vuoden aikana erittäin suosittu malli autoilla ilman omistamisen murheita. Samoin mahdollisuus 30 päivän koeajoon ja kotiintoimitus on otettu vastaan hienosti. Kokeilen mielelläni uusia ideoita ja arvostan käyttäjien palautetta palvelun kehittämiseksi.