Tilaa auto huutokaupasta

Drive Good hankkii pääosan myyntiin asetettavista vaihtoautoista leasingyhtiöiltä, jotka realisoivat yritysasiakkailta palautuneita ajoneuvoja huutokaupassa joka arkipäivä. Kaupankäynti on ammattimaista ja tarjouksia hyväksytään vain rekisteröityneiltä autoliikkeiltä. Otamme jatkuvasti vastaan autotoivomuksia yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä, ja kykenemme toimittamaan paljon laajemman kirjon autoja kuin omaan varastoomme mahtuu.

Autoja parhaassa iässä

Huutokaupan autot ovat vähän käytettyjä ja hyvin huollettuja. Yritykset suosivat leasingajoneuvoissa taloudellisia, ympäristöystävällisiä ja turvallisia automerkkejä, jotka ovat järkeviä hankintoja myös yksityishenkilöille. Yleisimmät merkit ovat Audi, BMW, Ford, Opel, Skoda, Volkswagen ja Volvo.

Toimitamme autoista kaikki olennaiset tiedot ilman mahdollisuutta koeajoon. Tarjous pitää asettaa annettujen tietojen pohjalta. Autot ovat aina siistejä, hyväkuntoisia ja huollettu valmistajan ohjelman mukaisesti. Ostamme huutokaupasta 2012 – 2017 ensirekisteröityjä henkilö- ja pakettiautoja, joilla on ajettu alle 150 tkm.

Huutohinnat

Joka päivä netissä järjestettyyn huutokauppaan osallistuvat ammattiostajat suomalaisista autoliikkeistä. Mitään autoa ei saa pilkkahinnalla, mutta toisaalta harvoin liikkeet tarjoavat enempää kuin vastaavan hintapyynti on Nettiautossa. Joten säästää voi jopa tuhat euroa tilaamalla auton meiltä.

Nopealle päättäjälle järkiostoja

Asiakas määrittelee ensin millaisen auton haluaisi ostaa. Seuraamme päivittäin leasingyhtiöiden myyntiluetteloita, kunnes kriteerit täyttävä auto on tulossa huutokauppaan. Asiakas voi harkita hintatarjoustaan yön yli ja sille voi hakea jo alustavan rahoituspäätöksen. Sitten vain jännitetään miten huuto riittää voittoon.

Tämä väylä hankkia vähän ajettu auto soveltuu, kun asiakas haluaa tehdä edullisen järkiostoksen ja hän on suhteellisen joustava värin tai lisävarusteiden suhteen. Sopivan auton löytäminen voi edellyttää huutokaupan tarjonnan tiivistä seuraamista viikon tai jopa kuukausien ajan sen mukaan, kuinka tarkat kriteerit on asetettu.

Drive Good jälleenmyyjänäsi

Mikäli tarjous riittää huutokaupan voittoon, noudamme auton leasingyhtiön toimipisteeseestä Suomessa ja puhdistamme sisä- ja ulkopinnat luovutuskuntoon. Ostaja voi lunastaa kohteen noin kolmen arkipäivän sisällä.

 

 


– Tehdään hyvät autokaupat yhdessä