Ensiauton ostaja, miten saat hyvän ajoneuvon edullisemmin.

Ensiauton ostaja ennen ja nyt

Aikoinaan ensiauton ostaja oli 18-vuotias lukio- tai ammattikouluopiskelija, joka rahoitti hankinnan kesätyöansioilla tai vanhempien kukkarosta. Auto ostettiin, koska kaikilla ikätovereilla oli sellainen. Kavereiden mielipiteet painoivat merkin ja korimallin valinnassa. Auton ylläpitäminen oli edullista, koska se maksettiin kokonaan käteisellä, se korjattiin itse tai tuttujen toimesta ja yhteiskunta rokotti autoilijoita maltillisemmin. Pieni ostobudjetti johti kuitenkin siihen, että kaikista kokemattomimmat kuljettajat ajoivat liikenteessä autoilla, joissa oli huonoimmat ajo- ja turvallisuusominaisuudet.

Ensiauton ostaja on nyt yhä useammin jo työuransa aloittanut. Hänellä on perusteltu tarve kulkea töihin tai harrastuksiin. Auton valintakriteerinä ei ole niinkään ostohinta vaan autoilun kuukausikustannus huomioiden osamaksut, huollot, polttoaineet, vakuutukset, verot ja pysäköintimaksut. Ajoneuvon pitää olla taloudellinen, turvallinen ja ekologinen. Pieni ja näppärä kaupunkiin. Tilava lastenrattaille ja harrastusvälineille. Järkevä ostos on vähän käytetty auto, joka palvelee käytössä useita vuosia ilman yllättäviä korjauskustannuksia, ja myöhemmin jäännösarvo riittää seuraavan käsirahaksi.

Ensiauton ostaja, kokeile toimeksiantoa

Drive Good toimii eri periaatteella kuin perinteiset autokaupat. Voit antaa meille toimeksiannon hankkia juuri sinulle sopiva auto. Etsimme sinulle mieleisen auton kotimaisten autoleasingyritysten valikoimista. Kolme-neljävuotiaita leasingautoja realisoidaan joka viikko autoliikkeisiin satoja yksilöitä, joten valinnanvara on laaja. Auton ”tukkuhinta” on yleensä 10-20% edullisempi kuin se millä autoliikkeet markkinoivat niitä eteenpäin kuluttajille. Drive Good ottaa kaupasta pienen välityspalkkion, mutta säästät itse tuhansia euroja, joilla autokaupat yleensä kattavat omia rahoitus-, varastointi- ja henkilöstökuluja auton myyntiaikana (keskimäärin 2 kuukautta).

Autovalikoima

Leasingyhtiön valikoima sopii hyvin ensiauton ostajille. Alan ammattilaiset ovat hankkineet ne uutena työsuhdeautoiksi pääkriteerinä kokonaistaloudellisuus, toimintavarmuus, turvallisuus ja ekologisuus. Laatumerkkien suosimiseen on ammattilaisella ollut syynsä; ne pitävät arvonsa paremmin kuin autot keskimäärin. Huollot on aina hoidettu tunnollisesti ajallaan ja dokumentoitu asianmukaisesti.

Hyvät kesä- ja talvirenkaat ovat ehdottoman tärkeitä kokemattomalle kuljettajalle. Leasingsopimuksiin on kuulunut renkaiden uusiminen tarvittaessa ilman eri veloitusta. Jos kuitenkin renkaiden toimivuutta sadekelillä tai talviliukkailla on syytä epäillä, me hoidamme uudet hyvät renkaat alle ensiautoon ennen luovutusta ostajalle.

All in One

Santander on nerokkaasti paketoinut autoilun kustannukset kiinteään kuukausierään. All in One sisältää autorahoituksen lisäksi 24 kuukauden kunnossapitosopimuksen sekä liikenne- ja kaskovakuutuksen. Yli kolmevuotiaassa autossa ei yleensä ole enää valmistajan takuu voimassa, mutta Santander-kunnossapitosopimus antaa ostajalle vastaavan turvan rikkoutumisen varalle. Liikennekasko puolestaan on erityisesti ensiauton ostajalle edullinen vakuutus (etu noin 500 € vuodessa). Maksu on kiinteä eikä riipu bonuksista, joita juuri ensiauton omistajalta puuttuu. Lisäksi kuukausimaksu pysyy samana, vaikka autoon tulee kolhu ja vakuutus korvaa. Muutaman vuoden ajon jälkeen voi sitten harkita siirtymistä bonuksellisiin vakuutuksiin.

Vaihto- ja palautusoikeus

Auto kannattaa ehdottomasti koeajaa huolellisesti ennen ostamista. Silti kokematon ensiauton ostaja voi arvioida väärin, millainen olisi hänelle paras kulkuneuvo. Siksi Drive Good tarjoaa ensiauton ostajalle mahdollisuuden peruuttaa kauppa 14 vuorokauden tai vaihtaa se toiseen jopa 3 kuukauden ajan.

Ota meihin yhteyttä, kun tarve autolle ilmenee

Autamme sinua jo siinä vaiheessa, kun asetat kriteerit tulevalle autollesi, sen ominaisuuksille ja varusteille. Etsimme yhdessä mieleisen auton leasingyhtiön valikoimista. Haemme rahoituksen sekä kaupan jälkeen hoidamme rekisteröinnin ja vakuutuksen. Lähetä meille viesti tai soita.

 

– Tehdään hyvät autokaupat yhdessä