Autoverkkokauppa – Tarvitaanko autoille enää lasipalatseja?

Tavaroiden ja palveluiden kauppa siirtyy kiihtyvällä tahdilla verkkoon. Vuosikymmen sitten harva kuvitteli tilaavansa esimerkiksi vaatteita netistä sovittamatta tai näkemättä niitä etukäteen. Nyt asiakkaat arvostavat mahdollisuutta rauhassa kotona vertailla eri myyjien hintoja kotikylän ulkopuoleltakin. Lisäksi tuotteet tulevat postissa kotiin asti ilman tarvetta asioida tuputtavan myyjän kanssa. Uskomme, että pian myös autoverkkokauppa yleistyy ja syrjäyttää perinteiset liikkeet.

Vaihtoautot siirtyivät verkoon jo kauan sitten kuluttajien hintavertailun osalta. Käytännössä kaikki suomalaiset löytävät seuraavan käytetyn autonsa portaaleista kuten Nettiauto. Vaihtoauton tilaaminen verkossa on kuitenkin vielä harvinaista, vaikka se onkin mahdollista muutamien autoliikkeiden sivustoilta.

Drive Good – autokauppaa luonasi

Drive Good poikkeaa muista vaihtoautokaupoista toimimalla ilman kallista lasipalatsia autojen säilytykseen ja esillepanoon. Teemme verkkoasiakkaalle vaihtotarjouksen nykyiseen autoon ja haemme etukäteen päätöksen autorahoituksesta. Toimitamme auton asiakkaan luokse koeajoon ilman ostositoumusta. Asiakas voi myös itse halutessaa tulla meille Espooseen koeajamaan ja ostamaan auton meiltä. Yli 100 km matkanneelle ostajalle tarjoamme 200 euron S-lahjakortin, jota voi käyttää majoitus-/ravintolapalveluihin, tankkaukseen tai shoppailuun tavaratalossa.

Edulliset hinnat

Drive Good esittää myynnissä olevien vaihtoautojen hinnat verkossa valmiiksi tingittyinä. Ajoneuvot löytyvät aina portaalien hintavertailuissa listan kärjessä. Kuluttajan ei tarvitse jälkikäteen pohtia, olisiko joku toinen sinnikkäämpi neuvottelija saanut hinnasta alennusta.

Joukkoistettu autojen ylläpito

Drive Good ei seisota myynnissä olevia autoja kalliissa liiketiloissa, vaan autot annetaan ylläpitoon valikoituille kuljettajille. He voivat kertovat avoimesti havainnoistaan ja kokemuksistaan facebookissa ja verkkosivuillamme. Toimintatapamme mahdollistaa auton ostajille paremman palvelun, huomattavasti kustannustehokkaammin kuin perinteinen autokauppa.

Autoverkkokauppa – Edut asiakkaalle

  • Kotiintoimitus koejoon ilman ostositoumusta
  • Myymme edullisemmin, koska toimimme ilman lasipalatseja

 

www.drivegood.fi – aja hyvin