Autoilua All in One -kuukausimaksulla

Drive Good -autoihin All in One

Suomen suurin autorahoittaja, Santander tarjoaa mahdollisuutta paketoida auton osamaksurahoitus, kunnossapito ja vakuutus samaan kuukausimaksuun. All in One tarkoittaa turvallista ja edullista autoilua. Kiinteä kuukausierä ei muutu euriborien noustessa eikä jonkin vahingon tai teknisen vian sattuessa.

Osamaksu

Auto toimii lainan vakuutena ja korko on kohtuullinen. Käsirahaa tarvitaan korkeintaan 10%. Maksuajaksi voi valita jopa 5 vuotta. Kuukausierän voi pitää hyvinkin matalana valitsemalla korkeamman viimeisen erän, joka vastaa suuruudeltaan auton arvoa sopimusajan päättyessä.

Kunnossapitosopimus

Kun valmistajan myöntämä takuu uudelle autolle on päättynyt, Santander tarjoaa vastaavan turvan vaihtoautolle ostohetkestä kaksi vuotta eteenpäin, enintään 40 000 km matkalle. Kunnossapitosopimus on lisäturva kattamaan auton rikkoontumisesta aiheutuvat yllättävät korjauskulut. Kuukausihinta on 29 €. Kunnossapitosopimuksen saa valmistajan ohjeiden mukaisesti huollettuihin vaihtoautoihin, jotka ovat alle 6 vuotiaita ja mittarissa on alle 150 000 km sopimusta tehtäessä. Tarkemmat sopimusehdot ovat luettavissa Santanderin nettisivuilta.

Saat nyt alennuksen lainakorkoon,

kun valitset kunnossapitosopimuksen.

Edun arvo on 420 €.

Liikenne- ja kaskovakuutus

All in One -pakettiin voi valita edullisen liikennevakuutuksen ja kaskon. Liikennekasko on bonukseton, eli hinta ei riipu aiemmin kertyneistä bonuksista eikä vahinko vastaavasti aiheuta bonusmenetyksiä. Vakuutuksen hinta riippuu vain auton moottorin tehosta. Esimerkiksi 160 hevosvoiman autolla kuukausimaksu on 68 €.

All In One -liikennekasko on selvästi edullisin vaihtoehto varsinkin silloin, kun ostajalla ei ole korkea bonuskertymä vuosien virheettömästä ajosta.

Santander ja Drive Good yhteistyössä

Drive Good hakee puolestasi rahoituspäätöksen muutamassa minuutissa. Koeajon jälkeen All in One -sopimus on allekirjoitusta vailla valmis.