Vaihtoleasing – Uusi edullinen autoleasing yksityishenkilöille.

Vaihtoleasing on huoleton, joustava ja edullinen autoleasing yksityishenkilöille. Palveluun sisältyy muutaman kuukauden välein vaihtuva henkilöauto, liikennekasko ja polttoaineet. Asiakkaan omalle vastuulle jäävät vain pysäköinti ja ajoneuvon pitäminen siistinä. Auton mukana tulee maksukortti, jolla asiakas voi tankata Neste-asemilla.

Autoja parhaassa iässä

Annamme asiakkaille käyttöön autoliikkeen vähän ajettuja, neliovisia perheautoja. Ne ovat säännöllisesti tarkastettuja ja huollettuja, edustaen suomalaisten suosikkimerkkejä ja -malleja. Asiakas voi esittää vaihteiston, korimallin tai varustuksen osalta toivomuksia, joita pyrimme parhaamme mukaan toteuttamaan autoja jaettaessa.

Kenelle vaihtoleasing sopii?

Tarjoamme vaihtoleasingiä toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulle. Asiakas saa kokeilla kiinnostavia autoja ottamatta velkaa ja murehtimatta mahdollisia teknisiä ongelmia. Autot soveltuvat useimpien perheiden normaaliin päivittäiseen käyttöön. Vaihtoleasing ei kuitenkaan sovellu henkilöille, jotka asettavat hyvin tiukat vaatimukset merkille, ominaisuuksille tai varustelulle.

Leasingauto on samanaikaisesti myynnissä verkkosivuilla. Kun ajoneuvolle löytyy kiinnostunut ostaja, se käydään parin lähipäivän aikana vaihtamassa asiakkaan luona toiseen vastaavaan. Asiakkaan tuleekin ilmoittaa etukäteen, jos hän on aikeissa lähteä viikoksi tai pariksi lomalle pohjoiseen, jotta kyseisen auton mainonta laitetaan tauolle. Leasingin voi myös joustavasti keskeyttää esimerkiksi ulkomaan matkan ajaksi, eikä autoilu aiheuta silloin asiakkaalle vuokrakuluja.

Autoleasing yksityishenkilöille 0,42 €/km – sisältää myös polttoaineet

Suosituin vaihtoleasingsopimus on 1000 kilometrille kuukaudessa hintaan 490 €. Vähemmän ajavalle hinta on 390 € kuukaudessa, mikä sisältää polttoaineet ajomäärään 600 km asti.  Paljon ajavan (kuukausittain yli 1400 km) veloitus perustuu vain toteutuneeseen ajomäärään 0,42 €/km.

Autoilun kokonaiskustannukset ovat usein korkeammat, jos saman tasoisen auton hankkisi omaksi kuukausierissä. Lainanhoitokulut ovat keskimäärin 250 €/kk. Liikennekasko, ajoneuvovero sekä huolto-, korjaus- ja rengaspalvelut kasvattavat autoilun kiinteitä kustannuksia noin 200 eurolla kuukaudessa. Polttoainetta pitää tankata 100 eurolla, jotta matkaa taittuu tuhat kilometriä. Yhteensä omistusauton kustannukset ovat siis 500-600 € kuukaudessa, mikä on hieman enemmän kuin vaihtoleasingmaksu 490 €.

Joustavasti kuukausiksi tai vuosiksi

Vaihtoleasingauto käydään vaihtamassa asiakkaan luona 4-6 kertaa vuodessa. Palvelun voi ottaa käyttöön, keskeyttää tai lopettaa milloin vain oman elämäntilanteensa mukaan. Vaihtoleasing ei edellytä autoilijalta pitkää määräaikaista sitoutumista yhteen autoon, joka vuosien myötä vanhenee, sen kunto rapistuu ja arvo kuihtuu. Lue myös aiheesta lisää: