Vaihtoleasing – huoleton autoleasing yksityishenkilöille.

Vaihtoleasing on huoleton autoleasing yksityishenkilöille, jotka haluavat luopua kokonaan auton omistamisesta, etenkin velaksi.  Palveluun sisältyy muutaman kuukauden välein vaihtuva henkilöauto, liikennekasko ja polttoaineet. Asiakkaalla ei ole vastuuta auton huoltamisesta, katsastamisesta eikä korjaamisesta. Vakuutukseen sisältyy 24h autopalvelu. Auton mukana tulee maksukortti, jolla voi tankata lisää polttoainetta Neste-asemilla.

Vaihtoleasingautoja. Esim. Skoda Octavia.

Autoja parhaassa iässä

Annamme leasingkäyttöön autoliikkeen vähän ajettuja, neliovisia perheautoja. Ne ovat säännöllisesti tarkastettuja ja huollettuja, edustaen suomalaisten suosikkimerkkejä ja -malleja. Asiakas voi esittää vaihteiston, korimallin tai varustuksen osalta toivomuksia, joita pyrimme parhaamme mukaan toteuttamaan autoja jaettaessa.

Autoleasing yksityishenkilöille

Teemme vaihtoleasingsopimuksia toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulle. Asiakas saa kokeilla kiinnostavia autoja ottamatta velkaa ja murehtimatta teknisiä ongelmia. Luotettavat perusautot soveltuvat useimpien perheiden normaaliin päivittäiseen käyttöön. Vaihtoleasing ei kuitenkaan sovellu henkilöille, jotka asettavat hyvin tiukat vaatimukset auton merkille, ominaisuuksille ja varustelulle.

Leasingauto on samanaikaisesti myynnissä verkkosivuilla. Kun ajoneuvolle löytyy kiinnostunut ostaja, se käydään mahdollisimman pian vaihtamassa leasingasiakkaan luona toiseen vastaavaan. Asiakkaan tuleekin siksi ilmoittaa etukäteen, jos hän on aikeissa lähteä viikoksi pois pääkaupunkiseudulta, jotta auton myynti-ilmoitus voidaan laittaa tauolle. Asiakas voi myös keskeyttää leasingin esimerkiksi ulkomaan matkan ajaksi ja säästää vuokran kyseisiltä päiviltä.

Kuukausilasku ajomäärän mukaan

Ajatko vähän, kohtuullisesti vai paljon? Perustason sopimukseen sisältyy 1200 kilometriä kuukaudessa hintaan 590 €. Lisäkilometeriltä veloitus on 0,49 €.

Vaihtoleasing tulee usein hieman jopa edullisemmaksi kuin oman auto osamaksulla. Saman tasoisen auton lainanhoitokulut ilman käsirahaa ovat 250 – 300 €/kk. Liikennekasko, ajoneuvovero sekä huolto-, korjaus- ja rengaspalvelut kasvattavat autoilun kiinteitä kustannuksia 150 – 200 eurolla kuukaudessa. Lisäksi polttoainetta täytyy tankata 100 – 120 eurolla, jotta matkaa taittuisi yli tuhat kilometriä.

Joustavasti kuukausiksi tai vuosiksi

Vaihtoleasingauto käydään vaihtamassa asiakkaan luona yleensä kuukauden tai kahden välein. Palvelun voi ottaa käyttöön, keskeyttää tai lopettaa milloin vain oman elämäntilanteensa mukaan. Vaihtoleasing ei edellytä autoilijalta määräaikaista sitoutumista.

 


Ota meihin yhteyttä


 

Kommentoi ja voita Neste MY uusiutuva diesel -tankkauskortti (arvo 50 €)

Perustin yrityksen tuottamaan uusia palveluita luotettavaa, edullista perusautoa tarvitseville. Vaihtoleasingistä on tullut vuoden aikana erittäin suosittu malli autoilla ilman omistamisen murheita. Samoin mahdollisuus 30 päivän koeajoon ja kotiintoimitus on otettu vastaan hienosti. Kokeilen mielelläni uusia ideoita ja arvostan käyttäjien palautetta palvelun kehittämiseksi.