Vaihtoleasing – huoleton autoleasing yksityishenkilöille.

Vaihtoleasing on huoleton autoleasing yksityishenkilöille, jotka haluavat luopua kokonaan auton omistamisesta, etenkin velaksi.  Palveluun sisältyy muutaman kuukauden välein vaihtuva henkilöauto, liikennekasko ja polttoaineet. Asiakkaalla ei ole vastuuta auton huoltamisesta, katsastamisesta eikä korjaamisesta. Vakuutukseen sisältyy 24h autopalvelu. Auton mukana tulee maksukortti, jolla voi tankata lisää polttoainetta Neste-asemilla.

Autoja parhaassa iässä

Annamme leasingkäyttöön autoliikkeen vähän ajettuja, neliovisia perheautoja. Ne ovat säännöllisesti tarkastettuja ja huollettuja, edustaen suomalaisten suosikkimerkkejä ja -malleja. Asiakas voi esittää vaihteiston, korimallin tai varustuksen osalta toivomuksia, joita pyrimme parhaamme mukaan toteuttamaan autoja jaettaessa.

Tutustu autoihimme

 

Autoleasing yksityishenkilöille

Teemme vaihtoleasingsopimuksia toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulle. Asiakas saa kokeilla kiinnostavia autoja ottamatta velkaa ja murehtimatta teknisiä ongelmia. Luotettavat perusautot soveltuvat useimpien perheiden normaaliin päivittäiseen käyttöön. Vaihtoleasing ei kuitenkaan sovellu henkilöille, jotka asettavat hyvin tiukat vaatimukset auton merkille, ominaisuuksille ja varustelulle.

Leasingauto on samanaikaisesti myynnissä verkkosivuilla. Kun ajoneuvolle löytyy kiinnostunut ostaja, se käydään mahdollisimman pian vaihtamassa leasingasiakkaan luona toiseen vastaavaan. Asiakkaan tuleekin siksi ilmoittaa etukäteen, jos hän on aikeissa lähteä viikoksi pois pääkaupunkiseudulta, jotta auton myynti-ilmoitus voidaan laittaa tauolle. Asiakas voi myös keskeyttää leasingin esimerkiksi ulkomaan matkan ajaksi ja säästää vuokran kyseisiltä päiviltä.

Kuukausilasku ajomäärän mukaan

Ajatko vähän, kohtuullisesti vai paljon? Suosituin vaihtoleasingsopimus on maksimissaan 1000 kilometrille kuukaudessa hintaan 490 €. Paljon ajavalle veloitus perustuu vain toteutuneeseen ajomäärään 0,42 €/km, kun ajomäärä ylittää 1400 km kuukaudessa.  Vähän ajavalle puolestaan on räätälöity sopimus hintaan 390 € kuukaudessa, mikä sisältää polttoaineet ajomäärään 600 km asti.

Vaihtoleasing tulee yleensä edullisemmaksi kuin oman auton hankinta osamaksulla. Saman tasoisen auton lainanhoitokulut ovat keskimäärin 250 €/kk. Liikennekasko, ajoneuvovero sekä huolto-, korjaus- ja rengaspalvelut kasvattavat autoilun kiinteitä kustannuksia noin 200 eurolla kuukaudessa. Polttoainetta pitää tankata 100 eurolla, jotta matkaa taittuu tuhat kilometriä. Yhteensä omistusauton kustannukset ovat siis 500-600 € kuukaudessa, mikä on selkeästi enemmän kuin vaihtoleasingmaksu 490 €.

Joustavasti kuukausiksi tai vuosiksi

Vaihtoleasingauto käydään vaihtamassa asiakkaan luona 4-6 kertaa vuodessa. Palvelun voi ottaa käyttöön, keskeyttää tai lopettaa milloin vain oman elämäntilanteensa mukaan. Vaihtoleasing ei edellytä autoilijalta määräaikaista sitoutumista.

 


Ota meihin yhteyttä


 

Kerro meille mielipiteesi artikkelista

Perustin Drive Goodin tuottamaan uusia palveluita autoa tarvitseville. Vaihtoleasingistä on tullut ensimmäisen vuoden aikana erittäin suosittu malli autoilla ilman omistamisen murheita. Samoin mahdollisuus 30 päivän koeajoon ennen ostoa on otettu vastaan hienosti. Kokeilen mielelläni uusia ideoita ja asiakaspalautteella on suuri merkitys hyvän palvelun tuottamisessa.