Vaihtoleasing – Uusi edullinen autoleasing yksityishenkilöille.

Drive Good vaihtoleasing on edullinen autoleasing yksityishenkilöille. Palveluun sisältyy kuukausittain vaihtuva henkilöauto, liikennekasko ja polttoaineet. Asiakkaan omalle vastuulle jää vain puhtaanapito ja pysäköintimaksut. Auton mukana tulee maksukortti, jolla asiakas voi tankata Neste-asemilla.

Autoja parhaassa iässä

Palvelun piiriin kuuluvat ajoneuvot ovat yleensä 2..5 vuotiaita, 30..130 tkm ajettuja, neliovisia perheautoja. Ne ovat säännöllisesti tarkastettuja ja huollettuja, edustaen suomalaisten suosikkimerkkejä ja -malleja. Asiakas voi esittää vaihteiston, korimallin tai varustuksen osalta toivomuksia, joita koitamme parhaame mukaan toteuttaa autoja jaettaessa.

Kenelle vaihtoleasing sopii

Vaihtoleasingpalvelua tarjotaan toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla. Vaihtoleasing on edullinen vaihtoehto yksityisajoon, jos päivittäinen työmatka on esm. 30 km suuntaansa. Asiakas saa kokeilla monia uudenveroisia autoja ottamatta velkaa ja murehtimatta mahdollisia teknisiä ongelmia. Autot ovat aina valmiita ajoon ja soveltuvat useimmille autoilijoille päivittäiseen käyttöön. Vaihtoleasing ei kuitenkaan sovellu kuljettajille, joilla on hyvin tiukat vaatimukset auton ominaisuuksille tai varustelulle.

Leasingauto on koko ajan myytävänä verkkosivuilla. Kun ajoneuvolle löytyy ostaja, käymme vaihtamassa sen vuokraajan luona toiseen vastaavaan yhdessä sovitulla tavalla. Asiakkaan tulee ilmoittaa meille etukäteen, jos hän on lähdössä esimerkiksi viikoksi tai pariksi lomalle Lappiin, jotta voimme laittaa kyseisen auton kohdalta mainonnan tauolle.  Asiakas voi myös palauttaa auton meille siksi aikaa kun hän on työ- tai lomamatkalla ulkomailla.

Autoleasing yksityishenkilöille 0,42 €/km – sisältää myös polttoaineet

Hinnoittelu on yksityishenkilöille 0,42 €/km, kuukausittaisen ajomäärän ollessa 1400 kilometriä. Palvelu sisältää auton jatkuvan käyttöoikeuden lisäksi täyden ylläpidon. Vähän ajaville (600 km/kk asti) on mahdollisuus kiinteähintaiseen sopimukseen 390 € ja kohtuullisesti ajaville (1000 km/kk asti) hinta on 490 €.

Jos vastaavan lähes uuden perheauton hankkisi omaksi rahoituksella ilman käsirahaa, kuukausierä olisi noin 300 €. Kunnossapitosopimus huoltorahalla, liikennekasko, trafi-maksut ja rengaspalvelut tekevät muita kiinteitä kustannuksia yhteensä 170 €/kk. Polttoaineisiin kuluu 1000 km ajomatkaan keskimäärin 80 €/kk. Yhteensä omistusauton maksut ovat 550 € kuukaudessa, eli yli 10% enemmän kuin vaihtoleasing.

Kuukausiksi tai vuosiksi

Auto vaihtuu jopa 12 kertaa vuodessa. Vaihtoleasing ei edellytä autoilijalta vuosien sitoutumista samaan silmissä vanhenevaan autoon. Palvelun voi ottaa käyttöön, keskeyttää tai lopettaa milloin vain oman elämäntilanteensa mukaan. Lue tästä vertailu leasingistä ja osamaksusta.

 


 


LUE LISÄÄ AIHEESTA VAIHTOLEASING