Huippukuntoinen auto huutokaupasta

Kiinnostaisiko vähän ajettu, juuri leasingkäytöstä palautunut auto? Kerro meille mitä toivot seuraavalta autoltasi, niin me etsimme sinulle sellaisen. Kotimaiset leasingyhtiöt realisoivat kymmeniä ajoneuvoja joka arkipäivä verkkohuutokaupassa, johon osallistuvat autoliikkeiden ammattiostajat. Otamme yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä vastaan toimeksiantoja ostaa auto huutokaupasta, ellei mieleinen ajoneuvo jo ole meidän omassa myyntivarastossa.

Auto huutokaupasta parhaassa iässä

Huutokaupan autot ovat vähän käytettyjä ja säännöllisesti huollettuja. Yritykset suosivat leasingajoneuvoissa taloudellisia, ympäristöystävällisiä ja turvallisia automerkkejä, jotka ovat järkeviä hankintoja myös yksityishenkilöille. Yleisimmät merkit ovat Audi, BMW, Ford, Opel, Renault, Skoda, Toyota, Volkswagen ja Volvo.

Autoista toimitetaan kaikki olennaiset tiedot, joiden pohjalta voi asettaa oman ostotarjouksen. Autot ovat aina siistejä, hyväkuntoisia ja huollettu valmistajan ohjelman mukaisesti. Ostamme huutokaupasta vain 2014 – 2017 ensirekisteröityjä henkilö- ja pakettiautoja, joilla on ajettu alle 150 tkm.

Huutohinnat

Joka päivä netissä järjestettyyn huutokauppaan osallistuvat vain ammattiostajat suomalaisista autoliikkeistä. Mitään autoa ei saa pilkkahinnalla, mutta toisaalta harvoin liikkeet tarjoavat enempää kuin vastaavan hintapyynti on Nettiautossa. Joten asiakas voi säästää noin 10% tilaamalla auton meiltä. Yritysasiakkaan kannalta on myös merkitystä sillä, että näiden autojen hintaan sisältyy aina vähennyskelponen arvonlisävero 24%.

Nopealle päättäjälle järkiostoja

Asiakkaan tulee ensin määritellä millaisen auton haluaisi ostaa. Seuraamme päivittäin leasingyhtiöiden myyntiluetteloita, kunnes kriteerit täyttävä auto on tulossa huutokauppaan. Asiakas voi tietojen pohjalta harkita hintatarjoustaan yön yli ja hakea jo alustavan rahoituspäätöksen. Sitten vain jännitetään riittääkö huuto voittoon.

Tämä väylä hankkia vähän ajettu auto huutokaupasta soveltuu, kun asiakas haluaa tehdä edullisen järkiostoksen ja on suhteellisen joustava värin tai lisävarusteiden suhteen. Sopivan auton löytäminen voi edellyttää huutokaupan tarjonnan tiivistä seuraamista jopa muutaman viikon ajan sen mukaan, kuinka tarkat kriteerit on asetettu.

Drive Good jälleenmyyjänäsi

Mikäli tarjous riittää huutokaupan voittoon, noudamme auton leasingyhtiön toimipisteeseestä Suomessa ja puhdistamme sisä- ja ulkopinnat luovutuskuntoon. Ostaja voi lunastaa kohteen noin kolmen arkipäivän sisällä.


Automaatit  Manuaalit

Kiinnostuitko? Kerro meille


 

Kommentoi ja voita Neste MY uusiutuva diesel -tankkauskortti (arvo 50 €)

Perustin yrityksen tuottamaan uusia palveluita luotettavaa, edullista perusautoa tarvitseville. Vaihtoleasingistä on tullut vuoden aikana erittäin suosittu malli autoilla ilman omistamisen murheita. Samoin mahdollisuus 30 päivän koeajoon ja kotiintoimitus on otettu vastaan hienosti. Kokeilen mielelläni uusia ideoita ja arvostan käyttäjien palautetta palvelun kehittämiseksi.