All in One -autoilua

Drive Good -autoihin Santander All in One

Suomen suurin autorahoittaja, Santander tarjoaa mahdollisuutta paketoida auton osamaksurahoitus, kunnossapito ja vakuutus samaan kuukausimaksuun. All in One tarkoittaa turvallista ja edullista autoilua. Kiinteä kuukausierä ei muutu euriborien noustessa eikä jonkin vahingon tai teknisen vian sattuessa.

Osamaksu

Auto toimii lainan vakuutena ja korko on kohtuullinen, korkeintaan 5,9%. Käsirahaa ei välttämättä tarvita lainkaan. Yleinen suositus on kuitenkin sijoittaa omaa rahaa 10% auton arvosta, ellei vaihdossa ole tarjota vähintään sen arvoista ajoneuvoa. Maksuajaksi voi valita jopa 5 vuotta. Kuukausierän voi pitää hyvinkin matalana valitsemalla korkeamman viimeisen erän esim 20-30%, mikä suuruudeltaan on lähellä auton todellista arvoa sopimusajan päättyessä.

Käytännössä muutaman vuoden ikäisen, jopa 20 tuhannen arvoisen auton osamaksuerä on suunnilleen 250 euroa kuukaudessa, mikä on yleensä hieman enemmän kuin auton kokema arvonmenetys vastaavassa ajassa.

Kunnossapitosopimus

Kun valmistajan myöntämä takuu uudelle autolle on päättynyt, Santander tarjoaa vastaavan turvan vaihtoautolle ostohetkestä kaksi vuotta eteenpäin, enintään 40 000 km matkalle. Kunnossapitosopimus on lisäturva kattamaan auton rikkoontumisesta aiheutuvat yllättävät korjauskulut. Kuukausihinta on 29 euroa. Kunnossapitosopimuksen saa valmistajan ohjeiden mukaisesti huollettuihin vaihtoautoihin, jotka ovat alle 6 vuotiaita ja mittarissa on alle 150 000 km sopimusta tehtäessä. Tarkemmat sopimusehdot ovat luettavissa Santanderin nettisivuilta.

Liikenne- ja kaskovakuutus

All in One -pakettiin voi valita edullisen liikennevakuutuksen ja kaskon. Liikennekasko on bonukseton, eli hinta ei riipu aiemmin kertyneistä bonuksista eikä vahinko vastaavasti aiheuta bonusmenetyksiä. All in One -liikennekasko on selvästi edullisin vaihtoehto varsinkin silloin, kun ostajalla ei ole korkea bonuskertymä vuosien virheettömästä ajosta.

Santander ja Drive Good yhteistyössä

Drive Good hakee puolestasi rahoituspäätöksen muutamassa minuutissa, asioimalla joko puhelimessa tai liikkeessä. Mukaan ei tarvitse varata kopioita todistuksista ja palkkakuiteista. Koeajon jälkeen All in One -sopimus on allekirjoitusta vailla valmis. Tutustu myös mahdollisuuteen tilata auto meiltä helposti ja turvallisesti koeajoon kuukaudeksi. Kauppaan pätee silloin kuluttajansuojalain mukaan 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mikä on muuten toimialalla harvinaista.

– Tehdään hyvät autokaupat yhdessä


Tutustu autoihin, joita tarjoamme koeajoon kuukaudeksi

 

Tilaa auto koeajoon kuukaudeksi